kaffekopp_webben

Kafé Cykelstaden

Vegetariskt och veganskt i hjärtat av Jönköping

Inne i Jönköpings stadsbibliotek och Länsmuseum finns vårt vegetariska lunchkafé med ett stort utbud av kakor och mackor för alla smaker. Här vill vi inspirera dig till att utforska kultur och lokal mat i Jönköping; koppla av i lugn miljö med en kopp latte, njuta av smakrik och vällagad lunch och frestande hembakta bakverk.

Varmt välkommen efter ditt besök på bibblan eller museet!

Hållbart för både människa och miljö

Kafé Cykelstaden är en del av Cykelstaden Jönköping som arbetar aktivt för att hjälpa människor in på arbetsmarknaden. Den psykiska ohälsan är ett stort och kostsamt problem idag och vi vill utmana genom att erbjuda en sund och tillåtande arbetsmiljö där alla kan få plats. Tillsammans bygger vi en bättre verksamhet med lönsamhet på sikt.

Cykelstaden kafe opt

Utbud och sortiment

Kafé Cykelstaden har ett vegetariskt sortiment och samarbetar med det veganska Kafé Braheparken som bakar och lagar en del av sortimentet.

Vi erbjuder två lunchalternativ varje dag och har ett flertal goda lunchbaguetter och mackor. Vi ställer höga krav på kvalitet och strävar efter ekologiska och rättvisemärkta produkter där det är relevant. Se hela vår meny och sortiment.