Våra lastcyklar

Lastcyklar är på väg att revolutionera tillvaron för den stressade storstadsbon och de verksamheter som är beroende av smidiga transporter i staden. Cyklarna är ett utmärkt sätt att ta sig fram och transportera gods utan att skapa trängsel eller utsläpp och utan att ägaren behöver ha en parkeringsplats.

Vår verksamhet i Re:Charge erbjuder ett urval av de bästa och mest pålitliga cyklarna som finns på marknaden idag. Nihola, Omnium och Babboe har visat sig fungera väldigt bra både för professionella applikationer och för fritidsändamål.

Nedan finns de mest populära modellerna.

nihola-4-0

46 900 kr

NIHOLA LARGE

Denna modell är gjord för förskolor eller för större familjer och kan ta upp till 4 barn på de två bänkarna (upp till 8 år).
Som alternativ kan en barnvagnsinsats eller bilstol monteras på botten av lådan och två ytterligare barn eller en vuxen kan sitta på bänken. Nihola Large kan också ta en sulky i lådan.

Lådan som omger och skyddar barnen är gjord för att ge högsta möjliga säkerhet med en svetsad rörkonstruktion runt om och en stålplatta i botten.

Läs mer om barns säkerhet här.

Tekniska specifikationer

Längd: 230cm             Bredd: 89cm
Vikt 37 kg                     Max last: 120 kg + förare
Lådans höjd: 50 cm    Max bredd i lådan: 62 cm Max längd i lådan: 106 cm
Höjd från lådans golv till kapellets tak: 94cm - 104cm
Höjd från sittbänk till kapellets tak: 68cm - 78cm

Tekniska specifikationer

Motor: Promovec                 Batteri: 24V    LCD-display  Bromssystem fram: Trummor
Bromssystem bak:
Växlar: Shimano 7-vxl

Babboe-Curve-E

Pris: 34995 kr

Babboe Curve-E

Babboe Curve E SE lastcykel är en modern, trehjulig lastcykel med en stark 36V 250W elmotor i hög kvalitet. En trehjuling som man vill synas med! Babboe Curve E SE är en vacker, smart högkvalitativ lastcykel, som är ett klimatsmart alternativ till bilen.
Speciellt för Sverige erbjuder vi nu vår bästsäljare med Tektro hydrauliska skivbromsar fram och bak. Dessutom har Babboe Curve E SE en tyst motor och stark batteri samt en fin LCD display med 8 inställningsmöjligheter.

Belysning är kopplad till cykelbatteriet, tänds via displayen.

Tekniska specifikationer

 

Tekniska specifikationer